Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Välkommen till Kondektor

Vi vill klä upp dig och dina medarbetare på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snyggaste profiljackan och de fräckaste profilprodukterna. Vi bygger ditt varumärke tillsammans med dig. 

Vi arbetar med de mest pålitliga varumärkena i industrin som säkrar snabba leveranser, hållbar produktion och rätt pris. Vårt "headbrand" inom "heavy workwear" är Blåkläder som äger hela sin distributionskedja från fabrik till leverans, det borgar för hållbara produktion och god leveranssäkerhet. Vi kompletterar upp Blåkläder med främst Top Swede för att få en bredd i såväl pris som funktion/kvalitet. Övriga prioriterade varumärken är Texstar för det mer serviceinriktade arbetet, WAW för dental, vård och skönhet och sedan en bredd i variation avseende profilkläder, där fokuserar vi på att tillsammans med dig göra det sjävklara valet!

Vi vill vara ett annorlunda val för dig vid inköp av arbetskläder som bygger på att vi tillsammans ska ha riktigt kul när vi gör affärer. Som en privatägd aktör i en i övrigt väldigt konsoliderad bransch står vi för ett snabbfotat agerande, service i världsklass och en innovativ ådra - nära dig! För oss är allt möjligt.

Vi är i nuläget 20 fantastiska medarbetare med vår ägare och VD Henrik Dahlberg i spetsen. Vårt DNA är att vara lyhörda för kunden, brukaren och inköparen. Vi ska tänka hållbart och vi ska uppfattas som genuina, ärliga och långsiktiga.

Vi har idag tre fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Ängelholm och Lund. Det är enligt oss branschens tre fräschaste butiker som vi är genuint stolta över. Dessa agerar mötespunkt, lager och inspiration för såväl befintliga som presumtiva kunder. Förutom dessa tre flaggskepp kan vi nu erbjuda branschens bästa webbutik med de vassaste funktionerna. Nedan några av dem:

- Avgränsat sortiment ner på avdelningsnivå

- Budget per användare med möjlighet till attestfunktion

- Snabb och tillgänglig statistikuppföljning

- Tydlig och enkel överblicksbild över inköpsbeteende

 

Varmt välkomna till oss hälsar vännerna på KONDEKTOR!