Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Välkommen till Kondektor

Vi vill klä upp dig och dina medarbetare på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snyggaste profiljackan och de fräckaste profilprodukterna. Vi bygger ditt varumärke tillsammans med dig. 

Vi vill vara ett annorlunda val för dig vid inköp av arbetskläder som bygger på att vi tillsammans ska ha riktigt kul när vi gör affärer. Som en privatägd aktör i en i övrigt väldigt konsoliderad bransch står vi för ett snabbfotat agerande, service i världsklass och en innovativ ådra - nära dig! För oss är allt möjligt.

Vi är i nuläget 30 fantastiska medarbetare med våra ägare Henrik Dahlberg och Erik Ramneskog i spetsen. Vårt DNA är att vara lyhörda för kunden, brukaren och inköparen. Vi ska tänka hållbart och vi ska uppfattas som genuina, ärliga och långsiktiga.

Vi har idag fyra fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Ängelholm, Lund och Malmö. Det är enligt oss branschens fyra fräschaste butiker som vi är genuint stolta över. Dessa agerar mötespunkt, lager och inspiration för såväl befintliga som presumtiva kunder. Förutom dessa fyra flaggskepp kan vi nu erbjuda branschens bästa webbutik med de vassaste funktionerna. Nedan några av dem:

- Avgränsat sortiment ner på avdelningsnivå

- Budget per användare med möjlighet till attestfunktion

- Snabb och tillgänglig statistikuppföljning

- Tydlig och enkel överblicksbild över inköpsbeteende

 

Varmt välkomna till oss hälsar vännerna på KONDEKTOR!