Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Allmänna villkor

Informationshantering

Kondektor registrerar ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress för att säkerställa att du ska kunna få din leverans och för att vi ska kunna följa svensk redovisningslag. Vi använder inte dina uppgifter för annat ändamål.    Har du beställt från våran hemsida kommer dina uppgifter raderas löpande från denna. Vi behandlar dina personuppgifter i enligt med gällande regelverk. Du har rätt att får tillgång till dina uppgifter, få dem rättade eller i vissa fall raderade. Har du frågor kan du kontakta oss på info@kondektor.se

Leveransvillkor

Leveranser i Sverige: FCA eller DAP Incoterms®, 2010. Frakt tillkommer från lager i Helsingborg

Leveranser i Danmark: FCA eller DAP Incoterms®, 2010. Frakt tillkommer från lager i Helsingborg  

Priser och Betalningsvillkor 

Om ej annat anges är angivet pris per styck och exkl. moms.   Efter godkänd kreditupplysning erbjuder vi öppna betalningsvillkor. Kondektor äger rätt att ändra enstaka priser utan förvarning.

 

Returer/ångerrätt

Om du vill returnera en vara du köpt hos oss gäller 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund alltid har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du tagit emot den beställda varan. Kunden står för returfrakt och ska returnera varan omonterad, väl emballerad, oanvänd och i originalemballage.   Ångerrätten gäller inte för en vara som har tillverkats enligt Kundens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel. I samband med en beställning av en sådan vara (för vilken ångerrätt inte gäller) får du som Kund information om detta på det ordererkännande som skickas till dig som Kund i samband med beställningen.