Skippa till innehåll
Om Kondektor
Kondektor växer och är en ledande aktör i Södra Skåne inom försäljning av Heavy Workwear. Vi klär dig på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snygga och modeinriktade profilkläder och nytänkande produktmedia. Vi bygger varumärke tillsammans med kunden. Vi har fyra fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Malmö, Ängelholm och Lund. Det är enligt oss branschens fyra fräschaste butiker som vi är genuint stolta över, med stort utbud och välfyllda hyllor för snabba leveranser. Utöver butikerna så har vi en webbshopslösning i kundunika sortiment, statistik per individ mm. Butikerna agerar mötespunkt och inspiration för såväl befintliga som framtida kunder. Våra butiker har öppet mellan 07.00-16.30 helgfri vardag.
Bli Kund
För att kunna erbjuda dig den bästa servicen behöver vi lite grundläggande information om dig och ditt företag. Det smidigaste sättet är att vårt formulär som finns under fliken ''bli kund'', men du är också välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.
Informationshantering
Kondektor registrerar ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress för att säkerställa att du ska kunna få din leverans och för att vi ska kunna följa svensk redovisningslag. Vi använder inte dina uppgifter för annat ändamål. Har du beställt från våran hemsida kommer dina uppgifter raderas löpande från denna. Vi behandlar dina personuppgifter i enligt med gällande regelverk. Du har rätt att få tillgång till dina uppgifter, få dem rättade eller i vissa fall raderade. Har du frågor kan du kontakta oss på info@kondektor.se.
Order Och Leverans
Vi säljer i dagsläget endast till B2B via vår e-handel - vår målsättning att inom snar framtid även serva våra B2C kunder via vår hemsida. Alla privatkunder är välkomna in i våra butiker! Leveranser i Sverige: FCA eller DAP Incoterms®, 2023. Frakt tillkommer. Leveranser i Danmark: FCA eller DAP Incoterms®, 2023. Frakt tillkommer.
Betalning
Efter sedvanlig kreditbedömning gäller 30 dagar från fakturadatum, efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta (referensränta + 8 %). Om ej annat anges är angivet pris per styck och exkl. moms. Kondektor äger rätt att ändra enstaka priser utan förvarning.
Returer Och Byten
Om du vill returnera en vara du köpt hos oss gäller 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund alltid har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du tagit emot den beställda varan. Kunden står för returfrakt och ska returnera varan omonterad, väl emballerad, oanvänd och i originalemballage. Ångerrätten gäller inte för en vara som har tillverkats enligt Kundens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel. I samband med en beställning av en sådan vara (för vilken ångerrätt inte gäller) får du som Kund information om detta på det ordererkännande som skickas till dig som Kund i samband med beställningen. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på: reklamation@kondektor.se