Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr
Lediga tjänster

Lediga jobb

 

Lagerarbetare

Heltid - Helsingborg

Läs mer...

 

Orderadministratör

Heltid - Helsingborg

Läs mer...

 

Säljare

 

Det finns mer än skor att fylla. Är du vår nya säljare?

 

Är du hemma på arbetskläder? Vill du också handskas med skor, personlig skyddsutrustning och profilkläder? Gillar du att träffa människor? Gillar du att lyssna och kontra med smarta lösningar? Fortsätt då läsa.Gillar du arbetskläder? Kan du genuint känna att den som behöver varselkläder och hörselskydd på jobbet ska ha bra prylar? Kan du se dig själv i rollen som den som ser till att det där blir riktigt bra? I så fall finns det något som du verkligen ska fundera på. Hör här:Vad har du för dig nuförtiden? Gillar du att träffa människor? Gillar du att lyssna och kontra med smarta lösningar? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb? Vi öppnar ännu en ny butik och behöver branschens bästa säljare.

 

Hur kul blir det?
Nu kommer Kondektor till Lund. Vill du bli en del av vårt team och lära dig allt om yrkeskläder är det hit du kommer måndag till fredag. Har du ett genuint intresse av att träffa nya människor, skapa affärer, lära dig nya saker och växa som person – då är det här helt rätt för dig.

 

Som butikssäljare handlar mycket naturligtvis om att möta våra kunder i butiken men du kommer också att som en del av teamet få arbeta med inköp, butiksexponering och godshantering. Det krävs en viss datorvana och du kommer dagligen att hantera vårt affärssystem. Tar du emot en leverans stämmer du av mot följesedeln och ser till att inleverans hanteras korrekt i vårt system. Ja, du vet.

 

Vem tror du att du är egentligen?
Ja, det där kan man ju fundera på. Men vi tror att du inte är helt ny på jobbet. Du har kanske erfarenhet av försäljning men det är ett måste att du tycker det är roligt att skapa affärer. Bra säljare vet att det krävs en viss envishet och en vilja att utvecklas för att lyckas. Har du ett bra ordningssinne och är noggrann kommer allt att bli mycket lättare. Tidigare erfarenhet av arbetskläder är ju ett stort plus men det är kanske bara vi som önsketänker? Finns det mer att säga om det här jobbet? Du kommer att jobba måndag till fredag, inte på helger.
Har du koll på affärssystem så känner du kanske till VISMA 2000.

 

Det här gör Kondektor
Vi på Kondektor arbetar med kläder, skor, personlig skyddsutrustning, profilkläder och produktmedia för offentlig verksamhet, myndigheter och företag inom alla branscher. Vi bedriver en modern e-handel och finns i dagsläget etablerade med fysiska butiker i Helsingborg, Ängelholm – och såklart snart i Lund också.

 

Hur är det att jobba hos Kondektor?
Jo, först och främst har vi väldigt trevliga och engagerade kunder. De som kommer till oss använder sina skor, handskar och allt det där andra dagligen i sitt arbete. Det är viktigt att vi kan plocka fram bra grejor. Och det kan vi – det är därför vi har så många kunder som kommer tillbaka och våra avtalskunder blir bara fler och fler. Det är helt enkelt väldigt roligt att få arbeta med arbetskläder, det är något som betyder något och som engagerar. Dessutom kommer du att få massor av trevliga kollegor och bli en del av ungt, expansivt företag. Läs gärna mer om oss på www.kondektor.se

 

Vid intresse vänligen maila: rekrytering@kondektor.se