Skippa till innehåll

Kondektor söker en lagerarbetare till Ängelholm!

Emil går vidare mot nya utmaningar. Detta innebär att vi behöver hitta hans ersättare i Ängelholm. I din roll som Lagermedarbetare är du en viktig del i våra logistik- och materialflöden till våra kunder och leverantörer.

Dina Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av lossning av gods från vår leverantör, placera godset på angiven plats, från utskrivna leveranssedlar producera frakthandlingar, plocka och märka utgående gods samt lasta distributionsbilen. I arbetet ingår också att applicera tryck på kläder, registrera order och leverera gods i närområdet.
Som lagermedarbetare är du en viktig kugge i vårt kundlöfte att leverera varor snabbt och felfritt. En annan arbetsuppgift är att bistå dina kolleger i butiken med att ge service till våra kunder.

Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ordning & reda, människor och service. Det är ett krav att du har jobbat med lager inom detaljhandeln tidigare.
För att lyckas i tjänsten ser vi att du är driven och relationsskapande. Du ser värdet av att bygga upp arbetsmässiga relationer med dina kolleger men också med våra kunder. Du har ett eget driv och du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och sätter i gång aktiviteter mot uppsatta mål och resultat. Viktigast av allt är att du brinner för enastående service.

Vi Erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och eget ansvar och med stora möjligheter att påverka din vardag. Vi är ett gott gäng där gemenskap, trivsel och god arbetsmiljö är viktigt!

Som Lagermedarbetare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och övriga kolleger vilket kräver social kompetens, god kommunikativ förmåga och att du talar/skriver flytande svenska. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.

Tjänsten är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är helgfria vardagar. Arbete vid våra andra enheter kan förekomma.

Kontakt
Frågor angående tjänsten besvaras av Inköpsansvarig Jonathan Eklund på jonathan.eklund@kondektor.se eller +46 703 96 73 35.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2024-08-15 till rekrytering@kondektor.se. Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk din ansökan med ”Lagermedarbetare Ängelholm” i ämnesraden.

 

Kondektor växer och är en ledande aktör i Södra Skåne inom försäljning av Heavy Workwear. Vi klär dig på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snygga och modeinriktade profilkläder och nytänkande produktmedia. Vi bygger varumärke tillsammans med kunden. Vi har fyra fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Malmö, Ängelholm och Lund. Det är enligt oss branschens fyra fräschaste butiker som vi är genuint stolta över, med stort utbud och välfyllda hyllor för snabba leveranser. Utöver butikerna så har vi en webbshopslösning i kundunika sortiment, statistik per individ mm. Butikerna agerar mötespunkt och inspiration för såväl befintliga som framtida kunder.