Skippa till innehåll

Kondektor söker en Butikssäljare till Helsingborg!

Som butikssäljare handlar mycket naturligtvis om att möta våra kunder i butiken men du kommer också att som en del av teamet få arbeta med inköp, butiksexponering och godshantering. Det krävs datorvana och du kommer dagligen att hantera vårt affärssystem. 

Dina Arbetsuppgifter
Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Detta innebär att du fyller på varor och ser till att butiken är inspirerande och attraktiv, välfylld med våra produkter. Du ser till att ge våra kunder bästa möjliga personliga service genom att hjälpa dem vid behov och ta emot dem i kassan. I tjänsten ingår också inventeringar, inköp till butik, hantering av returer och reklamationer och andra sedvanliga arbetsuppgifter i en butik. Arbete vid alla våra butiker kan förekomma.

Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och service. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning inom detaljhandeln tidigare.
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett driv och är relationsskapande. Du ser värdet av att bygga upp arbetsmässiga relationer med dina kunder för att skapa återkommande besökare. Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och sätter i gång aktiviteter mot uppsatta mål och resultat. Viktigast av allt är att du brinner för enastående service.

Vi Erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och eget ansvar och med stora möjligheter att påverka din vardag. Vi är ett gott gäng där gemenskap, trivsel och god arbetsmiljö är viktigt!

Som Butikssäljare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver social kompetens, god kommunikativ förmåga och att du talar/skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

- B-körkort är ett krav.
- Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.
- Tjänsten är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är helgfria vardagar.

Kontakt
För frågor angående tjänsten besvaras av Försäljningschef Magnus Nilsson på telefon 0705-62 58 39 eller via e-post på magnus.nilsson@kondektor.se.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2024-08-15 till rekrytering@kondektor.se. Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Märk din ansökan med ”Butikssäljare Helsingborg” i ämnesraden.

 

 

Kondektor växer och är en ledande aktör i Södra Skåne inom försäljning av Heavy Workwear. Vi klär dig på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snygga och modeinriktade profilkläder och nytänkande produktmedia. Vi bygger varumärke tillsammans med kunden. Vi har fyra fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Malmö, Ängelholm och Lund. Det är enligt oss branschens fyra fräschaste butiker som vi är genuint stolta över, med stort utbud och välfyllda hyllor för snabba leveranser. Utöver butikerna så har vi en webbshopslösning i kundunika sortiment, statistik per individ mm. Butikerna agerar mötespunkt och inspiration för såväl befintliga som framtida kunder.